css templates

ZORGCOMMUNITY MEETUPS

PRAAT MEE OVER ZORGBREDE ONDERWERPEN // LAAT JE INSPIREREN DOOR SPREKERS VAN BINNEN EN BUITEN DE ZORG // ONTMOET ZORGCOLLEGA'S VAN ANDERE ORGANISATIES EN ZORGSECTOREN

KALENDER

// 28 JUNI 2018
MeetupXL

Geef een boost aan je werkgeluk!

MEER INFORMATIE

// 11 SEPT 2018 Meetup #2

Thema volgt

MEER INFORMATIE

// 20 NOV 2018 Meetup #3

Thema volgt

MEER INFORMATIE

Meetup #1

De eerste meetup van Zorgcommunity was een succes!

SIERT PETERS Wij hadden er heel veel zin in, de eerste echte Zorgcommunity Meetup! Alles was geregeld – de beamer, de ruimte, hapjes en drankjes – en er stonden twee interessante sprekers klaar. Gelukkig waren wij niet de enige enthousiaste zorgprofessionals, want ondanks het mooie weer was er een leuke groep geïnteresseerden.
Onze eerste spreker Henny van Lienden, sprak over het boek ‘Waardevolle zorg’ dat hij recent met Hiske Calsbeek uitbracht bij uitgeverij Koninklijke Van Gorcum. Tijdens zijn presentatie legde hij aan de hand van een casus de zogenaamde quadruple aim uit en maakte hij inzichtelijk dat het welzijn van de zorgprofessional, kostenefficiency en kwaliteit van zorg hand in hand gaan. 

Tijdens de tweede helft van de Meetup liet Fennande van der Meulen van Happy Office ons ervaren hoe werkgeluk voelt. Wat is werkgeluk en waarom is de gelukkige werknemer van groot belang voor het succes van een onderneming of instelling? Na dit met voorbeelden uit de zorg van andere landen te hebben uitgelegd, gaf zij tips om hier meteen mee aan de slag te gaan. Doen jullie ook mee met de week van het werkgeluk?

Natuurlijk sloten we af met een borrel, waarbij we enthousiaste reacties kregen en zagen hoe er nieuwe verbindingen tussen zorgprofessionals ontstonden. Het was een daverend succes en wij hebben dan ook ontzettend veel zin in de MeetupXL op 28 juni! 

DISCLAIMER

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Rechten kunnen er echter niet aan ontleend worden.

In de loop van 2018 lanceren wij onze community portal. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en voortgang.

INSCHRIJVEN

Laat je emailadres achter en we houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief!


VOLG ONS